Detta är Luspudel

Luspudel är din lokala djurbutik i Laholm. Vårt mål är att kunna erbjuda en riktig fackhandel där kunskap och service ligger i fokus. Vi värnar extra för det lokalproducerade och miljövänliga.
Vi har givervis det vanliga bassortimentet, men vi kan även hjälpa dig att hitta ett komposterbart alternativ till kattlådan, ett läderkoppel till hunden i svenskt fettgarvat läder eller varför inte ett tuggben gjort i finland på finsk hud som varar riktigt länge? Oavsett du vill veta mer om foder eller behöver träningstips så är du välkommen in för att få hjälp. 
Företaget bildades 2018 och den 1 februari 2019 öppnade vi dörrarna. 

Vi är en privatägd lokalbutik helt fristående från kedjor eller riskkapitalister. Det innebär att du som kund kan ha större inflytande över sortimentet. Saknar du något i vårt sortiment så är vi bara tacksamma om du säger till. Kanske kan vi beställa hem det till dig, eller lägga till det i vårt sortiment. 

Vi är tacksamma för att du väljer att handla lokalt. Det vill vi gärna visa. Som medlem hos oss kan du få upp till 6% på dina köp (gäller dock inte tjänster). Kom in i butiken och registrera dig så dras rabatten direkt på dina köp. Du behöver inte hålla koll på kuponger eller bonusar. 

Vi är också anslutna till Bonuscard. 
 

Om mig

Jag som äger butiken heter Cristina. Med min erfarenhet och mina utbildningar hoppas jag kunna erbjuda dig en sann fackhandel. 
En del kanske känner igen mig från de åren jag har jobbat på Arken Zoo eller från mitt andra företag Hundratioprocent där jag har hållt kurser för hundägare samt utbildat nya instruktörer. 
Jag och min sambo lever med två hundar av rasen australian shepherd, två dvärghamstrar och ett gäng kaniner. 

Du är varmt välkommen in med dina frågor och funderingar så hoppas jag att jag kan hjälpa dig med dem! 
 


Tack till alla som har nominerat och röstat på oss!
Att vi blev nominerde och utplockade till 10-i-topplistan känns så himla fint.
Detta trots att vi bara haft öppet i 8 månader. Jag är så tacksam.  ❤️

Årets butik var ett pris som Laholms tidning delade ut. Tidningens läsare fick nominera butiker. Läsare och en jury utsåg sen en vinnare. stort grattis till Bokhandeln i Laholm som vann. Vi blev också nominerade till Årets nykomling 2019 av Offensiva Laholm! 
Stort tack för det! 
Här bredvid ser ni nomineringsfilmen om oss.