Luspudel är en privatägd, lokal och modern djurbutik. Vi är en fackhandel som fackhandeln var förr, med goda råd, god service och kunskap i fokus. Vi har ett noga utvalt sortiment och värnar extra mycket för de lokalproducerade eller miljövänliga produkterna. Vi säljer tillbehör och foder till sällskapsdjur. Vi öppnade februari 2019, växer stadigt och vi söker nu ytterliggare en medarbetare. 

BUTIKSMEDARBETARE
Behovsanställning 
Arbetsuppgifterna består av att hjälpa kunder, råda och sälja. Uppackning av varor. Det är en hel del tunga lyft av fodersäckar och kattsand. Städning, frontning och underhåll av butiken. Det förekommer mycket ensamarbete. 
 
Vill du arbeta i ett företag där djuren, individen och gemenskapen står högt på dagordningen så har du hittat rätt. Vi söker dig som vill växa med oss som företag. I dagsläget kan vi erbjuda en behovsanställning med möjlighet till fast tjänst längre fram. Det är varierande arbetstider då vi håller öppet vardagar och lördagar. Lön enligt Handels kollektivavtal.

DIN BAKGRUND
Du har känsla för service och gillar att hjälpa människor. För dig är det självklart att bemöta alla människor med respekt. Du är driven, social, lösningsorienterad, tar egna initiativ och gillar ordning och reda. Givetvis har du ett stort intresse för djur och har även erfarenhet av egna djur.
 
Vi ser gärna att du har kassaerfarenhet sedan tidigare och har jobbat med kundservice. 
Du har erfarenhet och självklart ett stort brinnande intresse för husdjur.
Det är meriterande, men inget krav om du har läst djurvård eller är utbildad hundtrimmare.
 
 
ANSÖKAN
Ansökan skickas till info@luspudel.com Bifoga CV, personligt brev och bild